Kohti kaupunkien aikakautta

Autamme sinua ottamaan aktiivisen roolin kaupunkien muutoksessa.

Referenssit Ihmiset

NÄIN ME SEN NÄEMME

Kaupungistumisen kiihtyessä kaupunkien yhteiskunnallinen merkitys hyvinvoinnin luomisessa ja uusien kestävien ratkaisujen kehittämisessä korostuu. Monet kiperät haasteet, kuten köyhyys ja ilmastonmuutos kulminoituvat kaupungeissa, mutta niissä on myös voimaa. Kaupungeilla on merkittävä rooli oikeudenmukaisen, kestävän ja hyvinvoivan tulevaisuuden rakentamisessa. Me teemme töitä sen eteen yhdessä kaupunkien, yritysten, startupien, kolmannen sektorin ja aktiivisten kaupunkilaisten kanssa.

NÄIN ME SEN TEEMME

Rakennamme edellytyksiä kestävien kaupunkiympäristöjen ja liikkumisen kehittämiseksi. Perustuen syvään ymmärrykseen kaupunkeihin kohdistuvista megatrendeistä sekä pitkän aikavälin yhteiskunnallisista muutoksista luomme strategioita, synnytämme yhteistyöverkostoja ja uutta sektorirajat ylittävää toimintaa. Koemme, että pohjoismaisista arvoista ponnistava tapa kehittää kaupunkeja voi toimia monien yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisussa, myös globaalisti.

Suuret ajatukset suoraan sähköpostiisi

Tilaa Demos Helsingin viimeisimmät kiteytykset ja analyysit sähköpostiisi kerran kuussa.

Radikaalit ajatukset suoraan sähköpostiisi – tilaa uutiskirje!

Uutiskirje kilahtaa sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa. Henkilötietojasi käsittelemme aina tietosuojalain mukaisesti. Tutustu myös tietosuojaselosteeseemme.

Ota yhteyttä

Kaisa Schmidt-Thomé

Vanhempi asiantuntija

kaisa.schmidt-thome@demoshelsinki.fi

+358 40 070 8178

Otto-Wille Koste

Senior Expert

otto-wille.koste@demoshelsinki.fi

+358 40 521 7122