Ymmärrämme terveyden tulevaisuutta

Autamme terveysalaa ottamaan ratkaisevia askeleita kohti uutta.

Referenssit Ihmiset

NÄIN ME SEN NÄEMME

Terveydenhoito ei ole enää vain perinteisten toimijoiden, kuten sairaaloiden ja lääkeyhtiöiden pelikenttä. Ala on avautunut esimerkiksi ruokayhtiöille ja yhdistyksille, jotka ovat kiinnostuneita hyvinvoinnin parantamisesta. Alan moninaistuessa yhteiskunnan tulee edelleen taata jokaisen oikeus terveydenhuoltoon. Tehtävä ei ole helppo mielenterveysongelmien lisääntyessä ja väestön ikääntyessä.

NÄIN ME SEN TEEMME

Autamme sekä perinteisiä että moderneja terveysalan toimijoita määrittämään roolinsa muuttuvassa tulevaisuudessa. Tunnemme alan vaihtelevat tarpeet, sillä olemme työskennelleet niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimijoiden kanssa. Meillä on syvää ymmärrystä globaalien muutosilmiöiden, kuten digitalisaation, merkityksestä terveysalalle. Tarjoamalla tietoa tulevaisuuden trendeistä viemme alan tekijöitä kohti uusia, rohkeita avauksia ja toimintamalleja.

Suuret ajatukset suoraan sähköpostiisi

Tilaa Demos Helsingin viimeisimmät kiteytykset ja analyysit sähköpostiisi kerran kuussa.

Radikaalit ajatukset suoraan sähköpostiisi – tilaa uutiskirje!

Uutiskirje kilahtaa sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa. Henkilötietojasi käsittelemme aina tietosuojalain mukaisesti. Tutustu myös tietosuojaselosteeseemme.

Ota yhteyttä

Leena Alanko

Team lead, Emancipatory Economy

leena.alanko@demoshelsinki.fi

+358 50 537 3393