Viestinnän tekijäksi Demos Helsinkiin?

Demos Helsinki on riippumaton ajatushautomo. Teemme töitä yhteiskunnallisten ongelmien ratkaisemiseksi. Tavoitteenamme on demokraattinen ja kestävä yhteiskunta, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan tulevaisuuteen itselleen merkityksellisellä tavalla.

Demos Helsinki on kasvanut 12 vuoden aikana 40 asiantuntijan työyhteisöksi. Haluatko sinä kasvaa kanssamme? Etsimme viestinnän supertekijää liittymään työyhteisöömme.

Demos Helsinki tekee töitä yhteiskunnan muuttamiseksi niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Työskentelemme yhdessä hyvin erilaisten kumppaneiden kanssa mm.  ministeriöiden ja kaupunkien, tutkijoiden ja korkeakoulujen, yritysten, järjestöjen, säätiöiden sekä kansalaisliikkeiden ja aktivistien kanssa. Haluamme viestiä tekemisestämme entistä vaikuttavammin.

Kaipaamme tekijää, joka löytää yhteiskunnalliseen keskusteluun osuvat demoslaiset näkökulmat. Työ Demos Helsingissä ei ole koskaan vain suurten ideoiden pallottelua, vaan aina myös niiden käytännöllistä toteuttamista. Meille on tärkeää, että etsimämme henkilö saa asioita tapahtumaan ja samalla innostaa meitä muita viestimään ja ajattelemaan. Hakemamme ammattilainen pystyy ja haluaa tuottaa säännöllisesti sisältöä eri kanaviin, taitaa lehdistötiedotteet, tapahtumakutsut ja mediatyön sekä osaa laatia laajemmankin policy-paperin.

Odotamme, että sinulla on:

  • Palava halu vaikuttaa yhteiskuntaan
  • Vähintään 3-5 vuotta työkokemusta viestinnästä
  • Vahva näkemys relevanteista sidosryhmistä ja mediakentästä
  • Kyky saada asiat tehdyksi
  • Erittäin sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen osaaminen

Lisäksi arvostamme työn ulkopuolista aktiivisuutta ja monialaista kokemusta.

Tarjoamme uteliaan, empaattisen ja motivoivan työyhteisön, joustavat työskentelymahdollisuudet ja kauniin, avaran toimiston Helsingissä Etu-Töölössä. Saat vahvan viestinnän tekijän roolin, joka kasvaa mukanasi.  

Lähetä hakemuksesi viimeistään 22.10.2017

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Haemme huippuhyvää tekijää, ja samalla haemme itsellemme uutta kaveria työyhteisöömme. Tehtävä on vakituinen. Lähetä napakka hakemuksesi palkkatoiveineen, CV sekä alta löytyvä ennakkotehtävä  osoitteeseen careers@demoshelsinki.fi otsikolla Viestinnän tekijä viimeistään 22.10.2017. Älä kuitenkaan turhaan odottele, sillä alamme käydä hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Ennakkotehtävä

Valitse kaksi ajankohtaista keskustelua Suomessa tai kansainvälisesti, jotka ovat mielestäsi Demos Helsingin kannalta kiinnostavia. Kuvailethan toisen esimerkeistä suomeksi ja toisen englanniksi.

  1. Perustele muutamalla lauseella, miksi valitsit nämä teemat ja miksi ne ovat juuri Demos Helsingin kannalta kiinnostavia.
  2. Tee pääpiirteittäinen suunnitelma kanavista ja tahoista, joiden kanssa keskustelua voisi edistää.
  3. Tee tiivis sisältöesimerkki jaettavaksi valitsemaasi/valitsemiisi some-kanaviin.

Tiivistäthän vastauksesi napakaksi (max 4 slaidia tai yksi A4 pdf-muodossa).

Lisätietoja:

Olli Bremer, olli.bremer@demoseffect.fi, 046 6000 804