Peloton Club

Peloton Club on kiihdyttämö ja ekosysteemi, joka omistautuu ihmiskunnan historian suurimmasta haasteesta; ilmastonmuutoksesta ja luonnonvarojen ehtymisestä kumpuaville mahdollisuuksille. Autamme kunnianhimoisia startup-tiimejä tarttumaan näihin mahdollisuuksiin tarjoamalla heille tarvittavat työkalut ja verkostot parhaiden ideoiden rakenteluun ja kokeiluun. Keskitymme älykkäisiin ratkaisuihin pääasiassa kolmella aihealueella, joita ovat ruoka, asuminen ja liikkuminen.

Peloton Club on kasvanut vuonna 2009 lanseeratusta Peloton-projektista kokonaiseksi ekosysteemiksi, joka tukee teollisuutta ja erilaisia organisaatioita tuote- ja palvelukehityksessä sekä sosiaalisissa innovaatioissa. Peloton auttaa luomaan resurssiviisaita ja vähäpäästöisiä valintoja ja uusia kannattavia bisnesmahdollisuuksia. Vuonna 2011 järjestetyt ensimmäiset Peloton innovaatioleirit loivat uutta energiatehokasta liiketoimintaa. Nykymuodossaan Peloton Club on ollut olemassa vuoden 2012 syksystä alkaen. Siitä asti Peloton Club on edesauttanut startupeja, innovaattoreita ja innostujia, jotka  kannustavat toisiaan luomaan bisnesideoita ja muuttavat maailmaa parempaan suuntaan.

Peloton-projektin ytimessä ovat aina olleet startupit, yrittäjyys, innovaatiot ja yhteisö. Me järjestämme yhteiskehittämiseen nojaavia liiketoiminnan kiihdyttämis- ja kokeiluohjelmia, kuten Bees and Trees ja TryOut!, Peloton-työpajat, innovaatioleirejä ja legendaarisia yhteisön kokoontumisiltoja ja Peloton klubi-iltoja.

Vuosi 2017 on suuri vuosi Peloton-hankkeelle. Kiihdyttämismallimme ja ekosysteemimme laajennetaan myös Keniaan ja Itämeren alueelle yhteistyössä Suomen ulkoasiainministeriön, Finnpartnershipin ja EU:n Interreg Initiativen kanssa. Tämän lisäksi Peloton valittiin EU:n Interreg Passage -verkostossa parhaaksi käytännöksi. Verkoston tarkoituksena on levittää parhaita käytäntöjä liittyen hiilineutraaliuteen, yrittäjyyteen ja sosiaalisiin innovaatioihin halki Euroopan.

Lue lisää Peloton Clubista osoitteesta http://pelotonclub.me ja liity mukaan yhteisöön ja keskusteluihin Peloton Clubin Facebook-ryhmässä.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä Kati Vuksiin kati.vuks@demoshelsinki.fi tai +358 407171232