TRY OUT!


try%20out%20kaikki%20logot
TRY OUT! -hankkeessa rakennetaan kokeiluihin ja yhteiskehittämiseen perustuva innovaatioalusta Helsinkiin kokeiluympäristöineen. Alusta tarjoaa alkuvaiheessa oleville, erityisesti Helsingin yliopiston piirissä syntyneille yrityksille mahdollisuuden uusien kiertotalouden ja cleantechin liiketoimintamallien, sektorien välisten toimintatapojen ja yhteistyömuotojen kokeilulle, joista toimivimmat etenevät markkinoille. Alusta tarjoaa aloitteleville yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintamalliaan kokeilevasti yhdessä eri alojen ammattilaisten, yritysten ja kaupunkilaisten kanssa. Samalla synnytetään esimerkiksi sisäilman laatuun ja liikenteeseen kytkeytyviä ratkaisuja, joilla siirrytään askel lähemmäksi resurssiviisasta yhteiskuntaa.

Kiertotalous ja puhtaan teknologian uudet ratkaisut uudistavat radikaalisti sitä, millaisia palveluja ja tuotteita tuotamme ja kulutamme. TRY OUT! -hankkeen tarkoituksena on vauhdittaa kiertotalouteen ja cleantechiin liittyviä innovaatioita sekä tuoda alalle uutta liiketoimintaa, työpaikkoja ja yrittäjyyttä. Vuosien 2016–2018 aikana Helsingissä ja Turussa järjestetään yrityksille ohjattuja kokeiluja esimerkiksi kehitysohjelman, työpajojen, innovaatioleirien ja tulevaisuusverstaiden muodossa. Demos Helsinki johtaa projektin toteutusta ja alustan kehitystä Helsingissä yhdessä Helsingin yliopiston ja Helsingin kaupungin kanssa. 

Lue lisää täältä

Tutustu tiimeihin täällä

Lisätietoja:
Mikael Sokero

+358401646453

mikael.sokero@demoshelsinki.fi