Safari

Maailman monimutkaiset ongelmat tarvitsevat nuoria ja nokkelia ratkaisijoita. Safari kokoaa nämä tyypit yhteen, työskentelemään vaikuttavien kumppaneiden kanssa.

Safari on 15–20-vuotiaille nuorille suunnattu yhteiskunnallisten ratkaisujen laboratorio, jonka sydämessä on Safari-leirit. Leireillä nuorista, asiantuntijoista ja Safari-fasilitaattoreista koostuvat tiimit käyvät yhteiskunnallisen ongelman kimppuun ja tuottavat siitä käytännön ratkaisun Safarin kumppanille.

Safarilla opitaan ymmärtämään ongelmia ja niihin liittyviä ihmisiä sekä luomaan ratkaisuja, joista hyötyvät niin nuoret, kumppani kuin yhteiskuntakin. Safari on muuttanut maailmaa vuodesta 2013 lähtien. Mukana on ollut satoja nuoria sekä parikymmentä kumppania, kuten Helen, Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, SATO Oyj ja Oranssi ry. Yhteiskunnallisia haasteita ovat olleet muun muassa asuntopula, ilmastonmuutos, nuorten talous ja rasismi.

Kuva: Jasmin Mylläri

Lue Safarista lisää.

Ota yhteyttä:

Mirja Hämäläinen
Tutkija, Demos Helsinki
mirja.hamalainen(a)demoshelsinki.fi
+358 50 380 5086