Flow Talks palaa Suvilahteen perjantaina 12.8.!

Pidätkö itseäsi uteliaana? Kiinnostavatko sinua kaupunkielämän uudet mahdollisuudet?

Flow Talks: Urban Life kokoaa yhteen urbanistit sekä kaupunkielämää tuottavat ryhmät, yhteisöt ja ammattilaiset. Perjantai-iltapäivään mahtuu kansainvälisten huippuvaikuttajien puheita, suunnittelutyöpajoja sekä tajuntaa laajentavia keskusteluja. Paras tapa aloittaa festivaali!

Flow Talks on Flow Festivalin ja Demos Helsingin innovaatioalusta kaupunkielämää parantaville hankkeille. Tänä vuonna kaupunkilaista elämää tarkastellaan työpajoissa, jotka käsittelevät mm. asumisen ja työnteon yhdistämistä, tulevaisuuden kodin visioita, kansalaistoimintaan perustuvien ideoiden skaalaamista miljoonahankkeiksi, tulevaisuuden yhteisöllisiä pankkiratkaisuja sekä läpikulkuväylästä urbaaniksi alueeksi muuttuvan Helsingin Hämeentien ja Sörnäisten alueen herättämistä uudelleen henkiin. Lupaamme tämän: et enää ikinä tarkastele kotikaupunkiasi samasta näkökulmasta.

Paikalle saapuu myös kansainvälisiä huippupuhujia, joista kaksi on jo vahvistunut ohjelmaan. Flow Talksiin saapuu digitalisaation, tulevaisuuden trendien sekä muutosjohtamisen huippuvaikuttaja, ruotsalainen Gustaf Josefsson. Tiedettä, tarinankerrontaa ja huumoria yhdistämällä hän antaa kuulua, miten teknologinen muutos vaikuttaa koko ihmiskuntaamme ja miten tulevaisuus luodaan yhdessä. Puhujaksi on varmistunut myös apulaiskaupunginjohtaja ja entinen Vihreiden kansanedustaja Anni Sinnemäki, joka pohtii Helsinkiläisten suhdetta kaupunkiinsa.

Flow Talks -keskustelutilaisuus järjestetään Suvilahden Voimalassa festivaaliperjantaina 12. elokuuta klo 14-18.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan nyt! Liity myös tapahtumaan Facebookissa.

Flow Talks 2016 -pääyhteistyökumppani on M2-Kodit.  Kumppaneina ovat lisäksi Kaupunginsuunnitteluvirasto, Habitare, Euroopan komission Suomen-edustusto, Nooa Säästöpankki ja Fira.