Flow Talks palaa Suvilahteen perjantaina 14.8.!

Pidätkö itseäsi uteliaana? Kiinnostavatko sinua kaupunkielämän uudet mahdollisuudet?

Flow Talks: Urban Life kokoaa yhteen urbanistit sekä kaupunkielämää tuottavat ryhmät, yhteisöt ja ammattilaiset. Flow Talksissa kaupunkilaista elämää tarkastellaan neljässä eri työpajassa, jotka käsittelevät kaupunkitapahtumia, älykkäitä kaupunkiratkaisuja, uudenlaisia asukaspalveluita ja ryhmärakentamista. Lupaamme tämän: et enää ikinä tarkastele kotikaupunkiasi samasta näkökulmasta. Perjantai-iltapäivään mahtuu kansainvälisten huippuvaikuttajien puheita, suunnittelutyöpajoja sekä tajuntaa laajentavia keskusteluja. Paras tapa aloittaa Flow Festivali!

Flow Talks -keskustelutilaisuus järjestetään Suvilahden Voimalassa festivaaliperjantaina 14. elokuuta klo 15-18.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan nyt! Liity myös tapahtumaan Facebookissa.

Flow Talksin järjestävät Demos Helsinki ja Flow Festival, yhteistyökumppaneina: Fira, Helsingin kaupunginsuunnitteluvirasto, Y-Asunnot, Forum Virium Helsinki ja The Naked Approach.