Tuija Talvitie ja Tuomo Pentikäinen Demos Helsingin hallitukseen

Toimintaansa kasvattavan Demos Helsinki -ajatushautomon hallituksen uusina jäseninä aloittavat Tuija Talvitie ja Tuomo Pentikäinen. Ajatushautomo haluaa vahvistaa toimintansa yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Demos ry:n vuosikokous valitsi yhdistykselle uuden hallituksen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Aleksi Aaltonen. Hän on johtamisen tutkija ja menestynyt yrittäjä, joka on tällä hetkellä apulaisprofessori Warwick Business Schoolissa.

“Demos Helsingin toiminnan kasvaessa myös hallituksen rooli muuttuu. Lähdimme hakemaan osaajia, jotka pystyvät vahvistamaan Demoksen yhteiskunnallista roolia ja vaikuttavuutta”, sanoo hallituksen puheenjohtaja Aleksi Aaltonen.

Hallitukseen nimitettiin Aaltosen lisäksi Crisis Management Initiativen toiminnanjohtaja Tuija Talvitie ja BiiSafe oy:n toimitusjohtaja Tuomo Pentikäinen. Lisäksi hallituksessa jatkaa yrittäjä Elina Seikku. Demos Helsingin työntekijöitä hallituksessa edustavat Satu Korhonen ja Juha Leppänen.

Tuija Talvitie on Crisis Management Initiativen toiminnanjohtaja. Tuijalla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisten non-profit-organisaatioiden kehittämisestä ja johtamisesta ja hänen toiminnanjohtajakaudellaan CMI:n toiminnan volyymi on nelinkertaistunut.

Tuomo Pentikäinen on mobiilipohjaisia tietoturvaratkaisuja tuottavan BiiSafe oy:n toimitusjohtaja. Tuomolla on kymmenen vuoden kokemus startup-yritysten vetämisestä. Tätä edelsi ura innovaatiorahoituksen ja -tutkimuksen parissa.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Aleksi Aaltonen, puh. +44 7965 502511
Toiminnanjohtaja Tuuli Kaskinen, puh. 050 514 9752