(Luento 2.12.) Presidentti Halonen: Mitä ihmiskunta voi toivoa – ilmastonmuutos ja globaali agenda

Presidentti Tarja Halonen saapuu puhumaan Demos Helsingin, Ekosäätiön ja Kriittisen korkeakoulun ”Ilmastonmuutos iskee” -luentosarjalle tiistaina 2.12. Tilaisuuden puheenjohtajana ja sparraajana toimii Demos Helsingin toiminnanjohtaja Tuuli Kaskinen.

Presidentti Halonen on toiminut viime vuosina puheenjohtajana useissa YK:n korkean tason työryhmissä, joiden tehtävänä on ollut hahmotella kestävän kehityksen globaalin politiikan suuntaviivoja tulevalle vuosikymmenelle. Miten hän näkee ihmiskunnan yhteisen sopimisen edellytykset nyt? Millaisista globaaleista kehitystavoitteista on mielekästä puhua nyt, kun ilmastonmuutoksen hillintä on muuttunut akuutimmaksi kysymykseksi kuin koskaan.

Tilaisuus pidetään Helsingin yliopiston Porthania III -salissa klo. 18.00-19.45. (Huom! Tilaisuus alkaa tasan kuudelta.)

Tervetuloa!

(Kuvan oikeudet: Roosewelt Pinheiro/ABr)