Slush, Flow Festival ja Demos Helsinki tuovat Flow Talksin Suvilahteen 8.8.: Ilmoittaudu mukaan – paikkoja rajoitetusti

Flow Festival laajenee, kun Demos Helsinki kokoaa yhdessä Slushin ja Flow:n kanssa joukon uuden talouden tekijöitä perjantaina 8.8. Flow Talks -tapahtumaan Suvilahteen. Flow Talks -iltapäivässä puhutaan tekijöistä ja kaupungeista. Mukana on startuppeja, kiihdyttämöitä ja yhteisöjä jakamassa osaamistaan ja oppimassa, miten luonnonresurssien niukkeneminen muovaa elämää kaupungeissa ja kuinka tästä avautuviin mahdollisuuksiin tartutaan.

Flow Talksiin mahtuu näkemyksellisiä puheenvuoroja SXSW Econ perustaja Scott Wilcoxilta, Airbnb:n Even Heggernesiltä, Amsterdamin ja New Yorkin startup-kiihdyttämö Rockstartin ja ACRE:n vetäjiltä, Cleanwebin perustajilta ja monilta muilta. Näissä yrityksissä ja yhteisöissä kytee ainutlaatuista ymmärrystä: teknologian taju, kyky rohkeisiin innovaatioihin ja ymmärrys siitä, miten ihmiset ja yhteisöt motivoidaan toimintaan mukaan.

Ratkaisuille on kysyntää. Tästä kertoo esimerkiksi se, että kaksi jakamistalousyritystä, kyytipalvelu Uber ja maailman ekologisin hotelli Airbnb, nousivat keväällä maailman arvokkaimpien startup-yritysten listalla sijoille 1 ja 2, tai vaikkapa se, että Helsingistä halutaan rakentaa kaupunki, jossa auton omistamiselle ole tarvetta enää vuonna 2025.

Flow Talks ei ole seminaari- tai messutapahtuma. Sen ydintä ovat osallistujavetoiset keskustelut ja kohtaamiset. Nopeimmin mukaan ilmoittautuvat pääsevät buukkaamaan itselleen paikan toivomiinsa pienryhmäkeskusteluihin puhujien kanssa ja ehdottamaan aiheet, joita niissä käsitellään jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Flow Talks on maksuton festivaalikävijöille. Osallistuminen edellyttää festivaalipassin tai päivälipun lisäksi ennakkorekisteröitymistä. Talksiin on tarjolla rajallinen määrä paikkoja. Varmista omasi ja ilmoittaudu mukaan jo tänään. Ravintola Sandron tarjoileman lounasbuffetin voi ostaa paikan päällä.