Koulu festivaali 2012

Koska me kaikki osaamme jotakin, jota joku toinen haluaa oppia, järjestivät Demos Helsinki ja Helsingin juhlaviikot 24.–26. elokuuta 2012 Koulu-festarin, jossa osaaminen päästettiin irti.

Jos kaikki tuntemasi ihmiset tulisivat samaan paikkaan opettamaan jotakin, mitä he osaisivat opettaa? Koska me kaikki osaamme jotakin, jota joku toinen haluaa oppia, järjestivät Demos Helsinki ja Helsingin juhlaviikot yhdessä Aalto-yliopiston ja Sitran kanssa 24.-26.8.2012 Koulun, toisilta oppimisen festarin, jossa osaaminen päästettiin irti. 800 kävijää osallistui satoihin oppitunteihin sokraattisista dialogeista hyppynarun hyppäämiseen konsultoinnin perusteista sukan kantapään kutomiseen Lapinlahden tyhjillään olevassa sairaalassa. Opettajia oli yli kaksisataa.

Koulusta kehittyi uusi seurapeli, jossa opitaan toisilta. Sitä voi pelata työpaikalla, kaveripiirissä, matkaseurueessa, koulussa tai vaikka festareilla. Julkaisemme pian Koulu-käsikirjan, jonka avulla voit alkaa Koulua missä vain, milloin vain.