Parempi diili

Demos Helsinki ja liikkeenjohdon konsultointiyhtiö Eera tekivät projektissa yhdessä töitä yhteiskunnallisen yrittäjyyden toimintaedellytysten vahvistamiseksi

Demos Helsinki ja liikkeenjohdon konsultointiyhtiö Eera tekivät yhdessä töitä yhteiskunnallisen yrittäjyyden toimintaedellytysten vahvistamiseksi tutkimalla yrityksiä ja yhteisöitä, jotka tuovat yhteen kestävän liiketoiminnan, yhteiskunnallisen hyvän ja yhteisön hyvän. Hankkeessa hahmoteltiin myös niille sopivia rahoitusmalleja.

Demos Helsinki julkaisi hankkeessa Paremman diilin, joka on aikakauslehden muotoon puettu puheenvuoro yhteiskunnallisesta yrittäjyydestä. Se nostaa esille ihmisiä, jotka tuottavat yhteiskunnallista hyvää yrittämisen keinoin. Paremmassa diilissä kuvataan, kuinka hyveellisestä ongelman ratkaisusta on nopeasti tullut markkinaetu. Se auttaa parhaiden asiakkaiden, kumppaneiden, työntekijöiden ja fanien hankkimisessa.

Hanketta tukivat Helsingin Diakonissalaitos, Sitra, Tapiola-ryhmä, Helsingin kaupunki ja Suomen Kuntaliitto.