Tieteestä toimintaa – 10 keinoa yliopistolaisen yrittäjyyden vauhdittamiseen

Keväästä 2012 kevääseen 2013 ajatushautomo Demos Helsinki yhdessä Helsingin yliopiston ja sen opiskelijoiden kanssa kehitti ja kokeili Tieteestä toimintaa -ohjelmassa malleja, joilla kannustaa yliopistolaisia yrittäjyyteen. Julkaisuun ”Tieteestä toimintaa – 10 keinoa yliopistolaisen yrittäjyyden vauhdittamiseen” kiteytimme oppimamme.

Keväästä 2012 kevääseen 2013 ajatushautomo Demos Helsinki yhdessä Helsingin yliopiston ja sen opiskelijoiden kanssa kehitti ja kokeili Tieteestä toimintaa -ohjelmassa malleja, joilla kannustaa yliopistolaisia yrittäjyyteen.

Vuoden päätteeksi arvioimme tehtyjä kokeiluita, tarkastelimme puhuttua, kuvattua ja kirjoitettua, haastattelimme mukana olleita uusia yrittäjiä ja kuuntelimme kokemuksia ja palautetta. Julkaisuun ”Tieteestä toimintaa – 10 keinoa yliopistolaisen yrittäjyyden vauhdittamiseen” kiteytimme oppimamme. Kuvaamamme toiminta- ja puheentavat ovat ehdotuksia Helsingin yliopistolle ja sen kumppaneille siitä, miten ne voivat kannustaa yliopistolaisia kiinnostumaan yrittäjyydestä ja rakentamaan omia yrityksiä. Toivomme, että julkaisu on inspiraatioksi myös niille muille, jotka rakentavat yrittämisen kulttuuria oppilaitosmaailmassa ja sen ulkopuolella.

Ennen kuin luet koko julkaisun, voit lämmitellä tutustumalla julkaisun lyhyeen verkkoversioon.

[pdfviewer width=”676px” height=”940px” beta=”true/false”]https://demoshelsinki.fi/wp-content/uploads/2013/05/Tieteestatoimintaa_10keinoa.pdf[/pdfviewer]