Johannes Nuutinen

Lead, International Markets

johannes.nuutinen@demoshelsinki.fi

+358 45 203 3123

Johannes Nuutinen on johtava asiantuntija ja vastaa Demos Helsingin kansainvälisistä markkinoista. Hänen fokuksessaan on löytää Demos Helsingille globaalisti johtavia kumppaneita, ja yhdessä Radical Strategy -tiimin kanssa määrittää maailman suurimmille yrityksille uusia rooleja ja arvonluonnin tapoja osana yhteiskunnallista transformaatioita.

Johannes Nuutinen on erikoistunut yhteiskunnallisen muutoksen ymmärtämiseen ja auttaa työssään yrityksiä vastaamaan yhteiskunnan haasteisiin. Johanneksella on usean vuoden kokemus yritysten muutosprosesseista erityisesti uusien liiketoimintamallien ja kumppanuuksien rakentamisen näkökulmasta. Erityisesti Nuutinen on perehtynyt yritysten poliittisiin rooleihin, yhteiskunnallisten koalitioiden rakentamiseen sekä alustaliiketoimintamallien yhteiskunnallisiin vaikutuksiin.

Ennen Demos Effectiä Johannes on ollut mukana perustamassa Avanto Helsinkiä, joka myytiin Demos Effectille vuonna 2015. Hän on yhteiskuntatieteilijä ja lähestyy töitään aina yhteiskunnallisen muutoksen näkökulmasta.